Beachhandbal vol zandhappen en zon!

Vandaag vertrok rond de klok van 08:00 uur de opbouwploeg voor het beachhandbal richting Noordwijk. Op het strand weren twee velden en twee plekken voor de jeugdactiviteiten opgebouwd. Na een fietstocht vanuit Voorhout kwamen rond de klok van tien de eerste enthousiaste ouders, leden en vrijwilligers aan op het strand. Het was een goed georganiseerde dag en mede door inzet van veel vrijwilligers werd het voor de kinderen een topdag! Een warming-up, wedstrijden, shoot-outs en voor de allerkleinsten nog veel spelletjes met water en zand, maar natuurlijk ook echte beachhandbaloefeningen maakten deze dag weer succesvol. Iedereen kwam niets te kort, een hapje, drankje, snoepje, alles was aanwezig. De kinderen werden beloond met een medaille en sommige hadden het geluk er met een beker vandoor te gaan. Bij de oudere jeugd werden de prijzen in de Break-Uut bekend gemaakt, waar een ieder afsloot met een patatje en een snack. Bedankt organisatie voor de geslaagde dag. Benieuwd naar de foto’s? Kijk op Flickr.

Geplaatst op 24/09/2017, in Beachhandbal. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: