Ook even voorstellen

Introductie

Mijn naam is Patrick Jordaan en dit seizoen zal ik de keeperstrainingen van de damesselectie van Foreholte verzorgen. Ik ben 21 jaar en ben afkomstig uit Leidschendam. Op dit moment ben ik werkzaam bij Foreholte, Hercules, EHC, Handbalschool Haaglanden en het Regionaal Trainings Centrum (RTC). Naast de handbaltrainingen die ik geef ga ik mijn laatste jaar in van de opleiding Trainer/Coach/Leefstijl adviseur op het Davinci college in en heb ik mijn diploma’s als fitnessinstructeur en gewichtsconsulent. Door een zware knieblessure in 2012 op de Handbal Academie kan ik helaas nooit meer zelf handballen, waardoor ik het trainersvak al op jonge leeftijd heb ontdekt.

Mijn ervaringen en hoogtepunten als keeper en keeperstrainer

Ik ben bij EHC met handbal begonnen op mijn 10e en ik vond het keepen zo leuk dat ik niet anders meer wilde. Na een jaar werd ik gevraagd voor de selectie Zuid-Holland en begon het balletje te rollen. Twee jaar later ben ik bij het Nederlands Kampioenschap genomineerd als beste keeper van het toernooi, een nominatie voor sporttalent van het jaar Leidschendam-Voorburg en kreeg ik een uitnodiging voor Jong Oranje. Om hogerop te komen heb ik de overstap naar Snelwiek/HARO in Rotterdam gemaakt met als hoogtepunten Nederlands Kampioen B-jeugd, mijn debuut in de Eredivisie, mijn debuut als jeugdinternational en toelating tot de eerste Heren Handbal Academie in Sittard. Hier raakte ik echter zwaar geblesseerd en hoorde na 4 maanden dat de schade aan mijn knie zo groot was dat ik nooit meer zal kunnen handballen. Ik was op dat moment 16 jaar.

Een jaartje later ben ik bij Handbalschool Haaglanden trainingen gaan geven samen met Wesley Hage die mij ook 2 seizoenen geleden als keeperstrainer/coach bij de damesselectie van Hercules heeft toegevoegd. Met de dames van Hercules zijn we naar de 1e divisie gepromoveerd en richting het einde van vorig seizoen ben ik ook bij Foreholte gekomen die uiteindelijk terecht de kampioen is geworden.

Dit seizoen zal mijn focus bij Foreholte liggen in plaats van bij Hercules. Mijn doel is om samen met de staff, speelsters en de keepsters dit seizoen keihard te werken om het allerbeste uit onszelf te halen met de hoogst haalbare resultaten. Ik heb superveel zin in dit seizoen en ik hoop op een mooie en succesvolle tijd bij Foreholte!

Geplaatst op 22/09/2017, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: