HandbalSTERREN gezocht!

Talenten van Foreholte,

Aankomend seizoen zal Dames 1 acht wedstrijden in de Tulp spelen. Hier zullen zij telkens proberen de twee punten in Voorhout te houden. De data van de thuiswedstrijden zijn: 23-9, 28-10, 25-11, 16-12, 23-12, 20-1, 3-2, 17-2 en 10-3. De wedstrijden worden altijd om 20:45 uur gespeeld.

Lijkt het jou leuk om bij één van deze wedstrijden met de dames mee warm te lopen, de teambespreking bij te wonen, zelf het eerste doelpunt te scoren bij de tegenstander en de dames vanaf de spelersbank aan te moedigen? Meld je dan via de mail aan als HandbalSTER van de Week (of vraag je vader en/of moeder dit te doen) bij: britt_vanleijden2@hotmail.com!

Geplaatst op 11/09/2017, in Dames 1, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: