Programma Beachhandbaltoernooi 2017

Het hele jaar door wordt ernaar uit gekeken… en op zondag 24 september gaat het weer gebeuren: het jaarlijkse Beachhandbaltoernooi!  Net zoals vorig jaar zal het toernooi bij Beach Break in Noordwijk, strand afrit 21 (bij de Koele Costa en Buitengewoon) plaatsvinden.

Het toernooi is voor alle leden van Foreholte en in principe gaan we ervan uit dat iedereen ook van de partij is. Van kabouter tot recreant, alle leeftijdscategorieën zijn welkom. Ook bestuursleden en vrijwilligers van de club zijn van harte welkom; voor deze groep geldt dat een aanmelding bij rob.kolster@gmail.com wenselijk is. We hopen/rekenen op een enorme deelname!

Voor de allerkleinsten (E, F en H) hebben we een op zichzelf staand programma wat op sommige punten samen zal gaan met het hoofdprogramma. De F- en H-spelers starten gelijk met het hoofdtoernooi en hebben een programma dat ongeveer tot 14.00 uur duurt, maar worden wel om 18.00 uur in de Break-Out verwacht.

De E-teams worden rond 13.00 uur op het strand verwacht en hebben een uitdagend programma met oefeningen, wedstrijden en shoot-outs. De bondscoach van het Nederlands jeugdbeachhandbal team en de voormalige hoofdtrainer van Foreholte zijn uitgenodigd om dit programma voor elkaar te krijgen. Wat belangrijk is dat iedereen, dus ook de E-/F- en H-spelers aan het einde van de dag verwacht worden in de Break-Out voor een waardige afsluiting van de dag. Over het vervoer van en naar het strand zal er door Jet Warmerdam afstemming plaatsvinden met de ouders.

Het hoofdprogramma ziet er als volgt uit: We vertrekken om 09.30 uur bij de Break-Out. Alle deelnemers van D-leeftijd en ouder gaan op de fiets vanaf de Break-Out richting Noordwijk. Het programma op het strand begint om 10.30 uur.  In principe verwachten we dat iedereen fietst, dus als je op een andere manier komt, graag even aan de organisatie doorgeven. Voor de jeugdteams D zal er begeleiding meefietsen, en als F-/H-spelers gaan fietsen verwachten we dat ouders meefietsen. Van 10:30 uur tot ongeveer 16:30 uur zullen we wedstrijden en shoot-outs hebben. Met vereende krachten zullen we de velden afbreken en rond 18.00 uur zullen we de dag afsluiten met een drankje en een hapje in de Break-Out. Alle deelnemers, dus ook de E, F en H worden hier verwacht.

Voor alle jeugdteams t/m A geldt; iedereen doet mee en wordt in een team ingedeeld! Afmelden (met goede reden) bij je coach en die geeft het door aan rob.kolster@gmail.com. Voor alle seniorenteams geldt; coach inventariseert deelname en geeft z.s.m. door aan rob.kolster@gmail.com.

Voor eten en drinken voor alle deelnemers en coaches van de teams wordt gezorgd, maar het kan uiteraard nooit kwaad om ook zelf  het één en ander mee te brengen, vooral drinken kun je niet genoeg hebben. Overigens zouden we het op prijs stellen als het gebruik van alcoholische versnaperingen uitgesteld wordt tot na het toernooi, in de Break-Out.

Geplaatst op 08/09/2017, in Beachhandbal. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: