Foreholte start 3 september met individuele toptrainingen

In het kader van het Foreholte 2020 plan start Foreholte dit jaar met individuele techniektraining om de top te gaan behalen! Droom jij van een toekomst in de Eredivisie bij onze dames, of de top bestijgen met de heren, geef je dan op voor deze toptrainingen.

De trainingen zijn iedere maandag van 18.30-19.30 uur voor iedereen van 9-13 jaar en van 19.30-20.30 voor iedereen van 14-18 jaar en worden gegeven door Rachel de Haze. Rachel is drie keer beste speelster van de Nederlandse Eredivisie geworden en werd afgelopen mei landskampioen met VOC Amsterdam.


 
Voor deze trainingen wordt een kleine bijdrage gevraagd van € 7,50 per maand en wordt in twee blokken van respectievelijk vier en drie maanden gegeven. Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden voor het eerste blok van vier maanden van september t/m december.

Geplaatst op 23/08/2017, in Algemeen, Technische commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: