“Nieuwe start voor Foreholte in eredivisie”

Handbalstartpunt.nlIn drie jaar tijd promoveerden de handbalsters van Foreholte onder leiding van Ricardo Clarijs van de tweede divisie weer terug naar de eredivisie. 31 jaar na de roemruchte periode 1986-1992 waarin men ook twee keer naar de eredivisie is gepromoveerd speelt men komend seizoen weer op het hoogste niveau. De promotie in 1986 wordt in Voorhout gezien als een hoogtepunt. Die van 1989 kwam voort uit het feit dat men probeerde een topclub te worden, maar daar uiteindelijk aan ten gronde is gegaan. De club moest weer opnieuw worden opgebouwd, hetgeen 25 jaar heeft geduurd vooraleer men weer terug was op het hoogste niveau.

Klik hier om de rest van het bericht te lezen.

Geplaatst op 26/07/2017, in Dames 1, Seizoen 2017 / 2018. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: