Jongens C2 weten niet van ophouden

Het eindfeest was dan al geweest, maar dat was voor de jongens C2 geen reden om stil te gaan zitten. Wilma had er lucht van gekregen dat er bij Volendam een bootcamp werd georganiseerd voor jongens C en het was snel geregeld dat onze jongens mee konden doen.

IMG_2402

Ook 2 auto’s waren snel georganiseerd en met 7 jongens gingen we op weg. De sporthal was makkelijk te vinden, maar de juiste zaal wat moeilijker. Uiteindelijk vonden we de zaal waar jongens aan een warming up bezig waren en even later werden we naar de andere zaal geroepen, waar al een aantal spellen en oefeningen waren uitgezet. En raad eens wie de clinic gaf? Onze eigen nieuwe coach van Dames; Ken!

De groep werd in teams opgedeeld en iedereen verdeelde zich over de opgestelde spellen. Het ging er behoorlijk fanatiek aan toe. Verliezende teams moesten opdrukken, terwijl de winnaars even konden uitrusten. Halverwege de dag liep iedereen al rond met een rood aangelopen hoofd en werden ledematen niet meer gevoeld.

Bootcamp Voldendam 1 DSC_0034-ANIMATION     Bootcamp Voldendam 2 DSC_0042-ANIMATION

Ondertussen werden andere spellen opgesteld voor het tweede deel van de dag en deden de mensen op de tribune inspiratie op voor de trainingen voor volgend seizoen. Foto’s zeggen meer dan duizend woorden. Wil je nog meer foto’s zien van deze geslaagde dag, klik dan hier.

Bootcamp Voldendam 3 DSC_0094-ANIMATION     Bootcamp Voldendam DSC_0010

Na afloop nog even met zijn allen bijkomen en iets drinken in de kantine. Ken kwam er ook nog even bij zitten en de jongens luisterden aandachtig naar zijn plannen met Dames 1.

De terugreis duurde door verschillende wegafsluitingen en niet opletten van deze bestuurder wat langer dan heen, maar uiteindelijk werd iedereen toch moe maar voldaan weer in Voorhout teruggebracht.

Nu is het even vakantie, maar de jongens van de C2 van afgelopen seizoen staan al te popelen om komend seizoen te gaan knallen. Dan als jongens C1.

Geplaatst op 16/07/2017, in Clinics, Heren C2, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: