Handbalkamp 2017 was geweldig!

Na het succes van vorig jaar werd er ook dit jaar weer een kamp georganiseerd. Dit keer voor de jeugd van de C, D, E en F. Vrijdagavond begon de bouw aan de totempaal gevolgd door een speurtocht op het Sportpark (voor de E&F) en Levend Stratego in het Overbos (voor de D&C). Toen het tijd was om te slapen, lukte het veel kinderen om de kampstaf nog lang wakker te houden…

Zaterdag werd er uitgeslapen tot een uur of 8! Nadat iedereen op de foto was geweest gingen de E&F naar het Overbos en vertrokken we met de D&C alvast naar Duinrell. In de middag vertrokken de E&F naar Linneaushof om daar de hele middag te spelen. ’s Avonds was het tijd voor de Bonte Avond, waar heel veel acts zorgden voor een leuke avond!

Zondag begonnen we met een slaapzakkenontbijt! Elke ochtend en middag hadden we heerlijke broodjes die gesponsord werden door “Bakker van Vessem”, heel erg bedankt hiervoor! Omdat de spellen in het bos toch het leukst waren gingen we ook zondagochtend met de hele groep naar het Overbos. We speelden “Spons-Water-Vuur” en een “Smokkelspel”. Na een heerlijk broodje knakworst was het tijd voor een mega-watergevecht! De tijd vloog voorbij, dus snel door met de laatste activiteit: Crazy 44! Ieder groepje kreeg een lijst met opdrachten mee en moest dit zo snel, origineel en leuk mogelijk uitvoeren. De laatste opdracht: “om 16:00 uur terug zijn bij de Break-Out”, was maar door één groepje gelukt, waardoor de ouders al snel op de stoep stonden… Helaas, het zit er weer op!

We willen de kinderen bedanken voor alle gezelligheid! Wij willen volgend jaar zeker weer op kamp en we hopen jullie ook!

Groetjes,
De Kampstaf

Geplaatst op 11/07/2017, in Kamp. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

  1. Kampstaf super bedankt! Ik heb alleen maar leuke verhalen gehoord bij thuiskomst!

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: