Terugblik op Kampioenschap – Deel 4 (Dames B1)

Dames B1 is een heel jong team, een team met eerstejaars B-speelsters en met maar liefst vier speelsters die nog in de C thuis horen dus talent genoeg in dit team. We hadden een kleine selectie en kampten dit jaar ook met ernstige blessures. Daarom zijn we ook extra trots dat we kampioen in de Topklasse zijn geworden. Uiteraard ook met dank aan de invallers uit de B2 en C1.

De meiden zijn talentvol, gretig en willen graag meer leren; ze trainen twee keer in de week (trainer Ariaan Koppers). Op zaterdagochtend trainen een aantal meiden bij de handbalschool en sommige trainen ook nog op donderdagmiddag bij het RT (regionaal trainingscentrum).

We hebben afgelopen seizoen gespeeld in de Topklasse met pittige wedstrijden. De ene na de andere wedstrijd werd gewonnen, niet allemaal overtuigend, maar met hard knokken en slim spel zijn we terecht op de eerste plaats geëindigd. Volgend seizoen blijven we bij elkaar en gaan dan jeugd-divisie spelen, en we hopen de stijgende lijn van dit seizoen voort te zetten.

1. Marit Huiberts / 3. Milou Huiberts / 4. Zoe de Ridder / 5. Eva Breugem / 6. Sanne Timmermans / 8. Jolijn Soonius / 9. Marieke Berbee / 10. Benthe van Eijk / 11. Britt v/d Luijt / 14. Tamara Bakker

Geplaatst op 16/06/2017, in Dames B1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: