Stem voor de (Junior) Foreholter van het Jaar!

Beste leden, vrijwilligers en ieder die de club een warm hart toedraagt,

We hebben afgelopen jaar een geweldig mooi sportjaar in onze club gehad en dat was natuurlijk niet mogelijk zonder onze vrijwilligers. Hiervan zijn er drie genomineerd om in het zonnetje gezet te worden tijdens het Eindfeest op zaterdag 10 juni (vanaf 16.00 uur) en deze willen we graag aan jullie voorstellen:

Willem Warmerdam
De man die al vele jaren achter ’t Boekie zit; van opmaak, tekstschrijven tot het fysiek rapen, Willem werkt pienter tot in de late uurtjes om iedere keer weer een prachtig resultaat te leveren.

Dirk Frijlink
De man achter de kantine; toen er nood aan de man was veerde Dirk op. Hij heeft op zijn manier de kantine weer op de rit gezet en gezorgd voor goed barpersoneel, bevoorrading en een gezellige lach!

Rob Kolster
Rob, samen met Klara, is het brein achter ons jaarlijkse beachhandbaltoernooi. Daarnaast is Rob altijd klaar om noeste arbeid te verrichten waar nodig, jaarlijks ons buitenterrein weer een opknapbeurt te geven en natuurlijk zijn verantwoordelijkheid bij Sportparkpop. Op Rob kan je bouwen!

Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog onze jongere leden. Ook deze, en de taken die ze verrichten zijn niet te missen in de club. Dus wie, 23 jaar of jonger, zijn hiervoor genomineerd?

Feline Verweij
Een echte meid van de club; als trainster leert ze onze jongste leden de basis van het spelletje. Daarnaast is Feline nooit te beroerd om te helpen als je het haar vraagt.

Lisa Wanders
Lisa heeft een zeer belangrijke taak binnen onze club. Lisa zorgt dat alles omtrent de scheidsrechters is geregeld, en dat doet ze goed. Iedere week herinnert ze iedereen nog even dat ze deze week eens een wedstrijdje moeten fluiten.

Beerent Vos
Beerent is hard aan onze herentak aan het bouwen; door het trainen van onze jongens probeert hij de club naar een hoger niveau te brengen. Daarnaast is hij een uitstekende scheidsrechter en altijd paraat om de handen uit de mouwen te steken.

Laat dus jullie stem hieronder gelden en wees er zaterdag bij om gezellig te komen BBQen en het seizoen af te sluiten! Het is tevens mogelijk om tijdens het Eindfeest te stemmen.

Geplaatst op 05/06/2017, in Eindfeest, Foreholter van het jaar. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.