Finalewedstrijden op de laatste dag van het Open Handbaltoernooi super spannend!

De laatste dag van het Open Handbaltoernooi was vandaag aangebroken. Zenuwachtig maakten de spelertjes van groep 4 en 5 zich aan het begin van de avond op om de gouden beker te bemachtigen. Focus op de bal en het doel, en rennen totdat je moe bent…

Twee team van OBS de Achtbaan speelden in de poule van groep 4 tegen elkaar. Het team van OBS de Achtbaan (Distelweg) ging er met de gouden beker vandoor. De wedstrijd van groep 5 was helemaal spannend. Na een gelijke stand moesten er strafworpen genomen worden, de beide keepers waren moeilijk te passeren waardoor de bal er niet in ging. Uiteindelijk wist het team van groep 5 van OBS de Achtbaan (locatie Beukenrode) de gouden beker te bemachtigen. Later op de avond werden de groepen 6, 7 en 8 op de proef gesteld. Fanatieke ouders en coaches, probeerden de overwinning naar hun team toe te schreeuwen. Goede sportieve wedstrijden zorgden weer voor mooie acties en doelpunten. Met name de keeperskwaliteiten van de groepen 6, 7 en 8 zorgden ervoor dat de wedstrijden extra spannend waren om te kijken.

Ook dit jaar kan de organisatie voor het realiseren van dit Open Handbaltoernooi weer met succes terugkijken op deze geweldige happening.

Benieuwd naar alle foto’s van deze dag, klik dan hier.

Geplaatst op 19/05/2017, in Open Handbaltoernooi. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.