Dag 4 van Open Handbaltoernooi, klaar voor de finales!

Vandaag werden de laatste punten bij elkaar gesprokkeld om de finaleplaatsen te bemachtigen. Met man en macht werd er per team gegrabbeld naar de bal om daarna met bal en al zo snel mogelijk richting doel van de tegenstander te gaan en te scoren! Helaas kon niet iedereen de finale bereiken, de kinderen die vandaag hun laatste wedstrijd speelden, konden een leuk balletje van HV Foreholte als aandenken meenemen naar huis met een waardebon van LJ Sport. De teleurstelling van het verliezen van een wedstrijd was vaak van korte duur. Met een suikerspin of ijsje in de hand, verlieten de meeste kinderen vandaag toch nog met een vrolijk gezicht het handbalveld.

Morgen worden de finales gespeeld! We kijken er al naar uit en wensen alle finalisten morgen een sportieve wedstrijd! De prijsuitreiking van groep 6 is verplaatst naar 19:30 uur.

Foto’s van donderdag 18 mei kunt u hier bekijken! De uitslagen van Dag 4 zijn hier te vinden en de standen hier.

Geplaatst op 18/05/2017, in Open Handbaltoernooi. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.