Dames Foreholte pakken 2 keer de winst tegen Antwerpen!

Twee oefenwedstrijden stonden zaterdagavond 6 mei in de Tulp in Voorhout op het programma. Antwerpen, een eredivisieploeg, reisde af met een prima selectie naar Voorhout. Het publiek kon twee hele leuke wedstrijden aanschouwen van gemixte teams van HV Foreholte spelers onder coaching van Matthijs Vink. Het was weer een feestje om naar deze wedstrijden te kijken. Foreholte liet in beide wedstrijden leuke acties zien waarbij blije koppies van de meiden straalden na het vallen van een doelpunt dat door een ieder gegund werd! Doorzettingsvermogen, vechtlust, mooie afrondingen en goed keeperswerk, het was allemaal te zien!

Geplaatst op 07/05/2017, in Dames 1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.