HT4 voor Matthijs Vink!

Even voorstellen voor diegene die Matthijs nog niet kennen: oud international – trainer – coach

Matthijs Vink is vorig jaar uitgenodigd door het NHV om HT4 te gaan doen. Er werd een keuze gemaakt door het NHV om een groep van een aantal oud internationals te formeren die ze op basis van meerdere punten wilden laten instromen in de cursus. Hierdoor is Matthijs in gesprek gekomen om met Ricardo een team te kunnen trainen en te coachen. In eerste instantie zou het tot het einde van 2016 zijn. Dit was de deadline om de cursus te halen. Maar het beviel zo goed bij Foreholte en het ging steeds beter met de meiden en Ricardo, waardoor Matthijs tot het einde van het seizoen is gebleven. Matthijs heeft op de donderdagen de trainingen gegeven en bij de belangrijke wedstrijden zat hij zoveel mogelijk op de bank om te ondersteunen. Uiteindelijk heeft Matthijs een praktijktraining gegeven bij de dames 1 in april 2017. Er werd een zeer fanatieke wedstrijd georganiseerd tussen de dames selectie waarbij Matthijs op zijn coaching werd beoordeeld. Zowel theorie als praktijk zijn ruim voldoende behaald en zo heeft Matthijs nu ook zijn HT4 gehaald. GEFELICITEERD MATTHIJS!

De Heer Dolf de Beurs reikte het diploma aan Matthijs uit na afloop van de wedstrijd.

Geplaatst op 29/04/2017, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.