The day after SPORTPARKPOP!

Zeer voldaan maar vooral ook trots kan het bestuur van Sportparkpop terugkijken op de dag van gisteren. Zesenzeventig vrijwilligers, die vanaf de dag van opbouw, op Koningsdag zelf en ook tot in de late uurtjes na het feest, de handen uit de mouwen hebben gestoken verdienen een hele grote pluim! Vele handen zorgden ervoor dat er geld verdiend werd door het publiek op zijn wenken te bedienen met service, lekkere hapjes bij de cateringhoek, verschillende dranken bij de bar en noem maar op. Bezoekers van het evenement konden zowel met pin als contant betalen. Onder het genot van een drankje en vertier op het podium stroomde het bezoekersaantal naar een record rond de klok van 16:30 uur. Er werd lekker mee gehost op de muziek terwijl de hongerige trek van de bezoekers gestild kon worden met lekkere broodjes. De jongsten leefden zich uit op het springkussen of lieten een mooie creatie op hun gezicht schminken. Ook werd er gretig gebruik gemaakt van de suikerspinnen, ijsjes en zakjes chips.

Namens deze weg willen wij alle vrijwilligers bedanken, die zich in hebben gezet voor dit muzikale evenement. De foto’s zijn te zien op de Flickr-site. Veel plezier bij het kijken!

Geplaatst op 28/04/2017, in Sportparkpop. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.