Sportparkpop bouwt op!

Er was vandaag al weer veel reuring op het handbalveld. Leveranciers, geluidsmensen, hekken, toiletten en dergelijke vonden hun weg naar het jaarlijks terugkerend muziekevenement Sportparkpop dat morgen om 14:00 uur zal beginnen. De vrijwilligers van de opbouwploeg zetten de schouders er weer onder zoals blijkt uit de foto’s, ook te zien op Flickr, om alle onderdelen van bar, kinderhoek, catering en podium er weer flitsend uit te laten zien. En onder het genot van een kopje koffie en heerlijke appeltaart met dank aan de familie Kolster ging de opbouw van Sportparkpop vanavond van start. Kom morgen gezellig naar dit evenement!

Geplaatst op 26/04/2017, in Sportparkpop. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: