Overeenkomsten ondertekend

Na een lange voorbereiding is donderdagmiddag 13 april de huurovereenkomst ondertekend voor de horecafaciliteit van sporthal de Tulp door wethouder Kees van Velzen namens de gemeente Teylingen en Kees Kraakman als voorzitter van de Stichting Exploitatie Handbalvereniging Foreholte (SEHVF). Aansluitend is de dienstverleningsovereenkomst tussen SEHVF en Sportcafé de Eijk ondertekend door Jeroen van Eijk, Sonja Elsgeest en Kees Kraakman. De overeenkomsten zijn voor 5 jaar aangegaan.

De gemeente Teylingen, HV Foreholte en Sportcafé de Eijk hebben er alle vertrouwen in dat deze termijn met succes wordt volgemaakt.

Geplaatst op 14/04/2017, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.