Training Open Handbaltoernooi zaterdag 1 april

Je hebt je opgegeven voor het Open Handbaltoernooi, maar wat zijn de handbalregels en hoe moet je eigenlijk handballen? Ruim 80 kinderen hadden zich opgegeven voor de training op zaterdag 1 april in sporthal de Tulp in Voorhout en ook de meisjes van Stompwijk ’92 kwamen meedoen. De kinderen werden in groepen verdeeld en leerden hoe ze een goede schijnbeweging konden maken in de aanval, hoe ze goed iemand tegen kunnen houden in de verdediging en goed te stuiteren. En hoe moet je een beetje je arm houden, wat is je goede been voor en hoe maak je een sprongschot? Uiteindelijk werden al deze basisbeginselen uitgetest in de twee partijtjes die er werden gespeeld.

Volgens ons zijn de kinderen uit Teylingen klaar voor het jaarlijkse Open Handbaltoernooi van 15 tot 19 mei op Sportpark Elsgeest. Dan gaan de meer dan 50 teams weer met elkaar strijden om de felbegeerde bekers, maar vooral ook een heel gezellige handbalweek hebben.

Geplaatst op 02/04/2017, in Jeugd commissie, Open Handbaltoernooi. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: