De “platte kar” gaat zaterdag door de Herenstraat!

Zaterdag 1 april zullen na de huldigingswedstrijd van de Dames 1 alle kampioenen van dit seizoen (Dames 1, 2 en B1) op de “platte kar” (met dank aan Wesseling Logistics!) door de Herenstraat gereden worden. Hierna volgt het grote kampioensfeest in sportcafé De Eijk.

Graag willen wij iedereen vragen om op de fiets mee te rijden; er wacht namelijk een verassing op de parkeerplaats van Sportpark Elsgeest! Meer kunnen wij nog niet verklappen. De vrachtwagen zal op de parkeerplaats keren om vervolgens weer terug te rijden over de Herenstraat.

Tot zaterdag!

Foto uit 2015

Geplaatst op 30/03/2017, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: