Nog vier weken te gaan… wie komt ons helpen?

Op zaterdag 22 april aanstaande rijdt het bloemencorso weer door de Bollenstreek. Dit jaar, evenals vorig jaar, is de wagen van Volksrepubliek China aan ons toegewezen om te steken. Dit kunnen wij niet alleen en vragen daarom jullie hulp op woensdag 19 april en donderdag 20 april en, mocht de wagen dan nog niet af zijn, op vrijdagochtend 21 april.

Wij zoeken vrijwilligers in de teams van Senioren, Recreanten, A-jeugd, B-jeugd, C-jeugd en ouders/begeleiders van de D-, E- en F-jeugd. Wij kunnen ons voorstellen dat leden uit de D-, E- en F-jeugd ook graag willen meehelpen. Dat kan, mits zij worden begeleid door één of meerdere volwassenen/ouders. Er zijn altijd klusjes (bijvoorbeeld steeltjes knippen) waarbij zij kunnen helpen. Het steekwerk laten wij, vanwege de veiligheid, aan de ouderen over.

Ook dit jaar is omroep Bo weer in de hal aanwezig tijdens de opbouwdagen. Zij willen dan ieder uur een corsowagen toelichten en mensen van de stekersgroep interviewen. Ook mogen wij bepalen welke muziek dat uur gedraaid wordt.

Dus… laat ons voor 1 april weten (via foreholte@handbal.nl) of je beschikbaar bent om mee te helpen en op welke dag(en) en tijdstippen, en niet te vergeten, je favoriete muzieknummer. De hal is vanaf 08.00 uur ’s ochtends geopend.

HV Foreholte ontvangt dit jaar weer een leuke bijdrage voor de clubkas welke door Fonds 1818 wordt verdubbeld.

Groetjes en tot ziens,

namens HV Foreholte
Caroline

Geplaatst op 22/03/2017, in Corso. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: