Teamfoto met trotse Dames 4!

FEEL GOOD SPORT VOEDINGSADVIESBUREAU en LOODGIETERSBEDRIJF J. CASPERS staan gedrukt op de shirts van Dames 4. Op 11 december 2016 hadden vader Jos en dochter Steffanie Caspers al een mooi contract getekend om de Dames 4 van HV Foreholte in het nieuw te steken, maar van een mooi fotomomentje was het nog niet gekomen. De dames speelden al een paar wedstrijden in het mooie nieuwe shirt maar op 19 maart 2017 was het team compleet en is er een mooie foto van het team gemaakt. Door de dames van het team werden de sponsors letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet en op een originele wijze bedankt.

Feel Good Sport|voedingsadviesbureau, in persoon van Steffanie Caspers is geen onbekende binnen onze vereniging en verzorgt als sponsor al de trainingsjacks van Dames 4. Loodgietersbedrijf J. Caspers is een ervaren bedrijf uit Warmond, Zuid Holland.

De sponsorcommissie van HV Foreholte is trots deze mooie bedrijven binnen onze club te mogen presenteren. Jos en Steffanie, nogmaals namens de vereniging, maar ook zeker namens de Dames 4, heel hartelijk dank.

Geplaatst op 19/03/2017, in Dames 4, PR sponsor commissie, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.