Mag ik u even voorstellen: de F1-, F2-, F3- en H-jeugd (kabouters)

Woensdag 15 maart was onze laatste gezamenlijke training in Sporthal de Tulp. De F1 en F2 trainden al van 16.00 tot 17.00 uur in de Tulp, maar de laatste vier maanden zijn er tien nieuwe F-leden en acht nieuwe H-leden (ook wel kabouters genoemd) bijgekomen. Iedere week weer zijn ze vol enthousiasme in de zaal te vinden en leren ze de eerste beginselen van het handbal door het doen van leuke spellen.

Door deze nieuwe aanwas starten we dit veldseizoen met een nieuw team; F3. Volgende week gaan we weer buiten trainen op Sportveld Elstgeest. Dan splitsen we op; de F1 en F2 trainen samen van 17.00 tot 18.00 uur en de F3 en H-jeugd zullen samen het veld delen van 16.00 tot 17.00 uur. Zullen we dan weer verder groeien? We gaan er in ieder geval weer een leuke tijd van maken, onder andere met onze super lieve trainsters Karlijn, Milou, Marit, Tamara, Romy en Elly.

Geplaatst op 16/03/2017, in Jeugd F, Jeugd H, Seizoen 2016 / 2017, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.