Afsluiting Rijnsburgerweg en afsluiting N444 in de avond

Afsluiting van Rijnsburgerweg
Op 20, 21 en 22 maart zal het begin van de Rijnsburgerweg, van 07:00 – 17:00 uur, afgesloten zijn voor autoverkeer (zie kaart 1). Het betreft dan enkel het deel van de stoplichten tot aan de hoofdingang van de BNS. De hoofdingang van de BNS en Marente blijft open. De Rijnsburgerweg blijft ontsloten vanuit Rijnsburg (Gemeente Katwijk). U dient vanaf de N449/Noordwijkerweg de Voorhouterweg en vervolgens de Rijnsburgerweg te volgen. Te voet en per fiets blijft de Rijnsburgerweg in beide richtingen open.

Afsluiting N444 ter hoogte van KTS
In de avond van 23 maart, van 19:00 – 05:00 uur, zal de N444 ter hoogte van het Teylingen College (KTS) afgesloten zijn voor autoverkeer (zie kaart 2). Het kruispunt van de Nagelbrug blijft wel open voor alle verkeer. De KTS is tijdens deze afsluiting voor voetgangers en fietsers bereikbaar. Het doorgaande autoverkeer op de N444 tussen Noordwijk en Voorhout kan omrijden via de N206 – N443 – N208 – A44 (afslag 6), en vice versa. De omleidingsroute zal middels bebording worden aangegeven.

Meer informatie, incl. kaarten is hier te vinden.

Geplaatst op 16/03/2017, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: