Meiden B1 kampioen in de Topklasse!

Na een spannend seizoen waarin de meiden werden getest in hoe goed ze kunnen samenwerken als een team is hun inzet beloond met een welverdiend kampioenschap. Dit seizoen kampte het team met een aantal flinke blessures. Meiden van de B2 en C1 hebben ingevallen en zo mee geholpen om dit kampioenschap binnen te slepen. De meeste invallers waren er ook bij afgelopen zaterdag en zo werd het kampioenschap met alle meiden gevierd.

De kampioenswedstrijd was er één; tegen de nummer twee. Het was erop of eronder. De eerste helft was het erg spannend. Ongetwijfeld speelde de zenuwen mee, maar door fantastisch keeperswerk was de ruststand 3-5 in het voordeel van Foreholte. Na de rust waren de remmingen weg en werd er volop gescoord. Mooie passes en goede teamplay zorgden voor mooie goals. De verdediging stond strak. Dit resulteerde in een eindstand van 7-17.

Het is een prestatie waar de meiden trots op mogen zijn. De coaching van Ariaan en Sonja en trainingen door Ben en Ariaan hebben er mede voor gezorgd dat de meiden nu op dit niveau zijn. Maar het houdt nog niet op… de meiden hebben twee belangrijke toernooien voor de boeg waarin ze gaan testen of ze klaar zijn voor de jeugddivisie. Één toernooi is in Duitsland en om de kosten een beetje te drukken verkopen de meiden overheerlijke stroopwafels… dus als jullie trek hebben…

Geplaatst op 13/03/2017, in Dames B1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: