Examentraining voor trainers op 5 maart met enthousiaste handballers!

Wat een fanatisme en gecontroleerde focus tijdens de training op 5 maart in Sporthal de Tulp. Vandaag konden de trainers in opleiding hun kunnen laten zien onder het toeziend oog van Ricardo en Ad. De enthousiaste handballers werden gecoacht op hun techniek, loopwegen, schot enz. Vanwege de goede focus op de bal was er een strakke gezichtsuitdrukking bij de handballers. Na de training werd er nog een spectaculair potje gehandbald. De meiden tegen de jongens. Wat een topwedstrijd, uiteindelijk gewonnen door de jongens met 1 punt verschil!

Geplaatst op 05/03/2017, in Algemeen, Trainers. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: