Beperking aantal supporters wedstrijd DSVD – Foreholte

Belangrijk nieuws voor supporters die zich hebben aangemeld voor de bus naar Deurningen.

Helaas hebben wij van het bestuur van DSVD bericht ontvangen dat in hun sporthal slechts plaats is voor maximaal 60 supporters van HV Foreholte. Om overbezetting te voorkomen werkt DSVD met een gecontroleerd toegangsbewijs. Zonder zo’n toegangsbewijs worden supporters niet toegelaten.

Omdat het aantal aanmeldingen voor de busreis van 11 maart het maximale aantal kaarten overschrijdt, zijn wij genoodzaakt om over te gaan op een combi-kaarten systeem. Uitsluitend gezinsleden van de speelsters en de trouwe “uit”-supporters die zich inmiddels hebben opgegeven komen in aanmerking voor een toegangsbewijs. Supporters die met eigen vervoer reizen komen helaas niet in aanmerking voor een toegangsbewijs. Het bestuur heeft hun zitplaatsen beschikbaar gesteld ten gunste van de supporters.

Iedereen die zich voor de busreis heeft aangemeld krijgt bericht of hij/zij wel of niet in aanmerking komt voor een toegangsbewijs.

Supporters die zich hebben aangemeld en bereid zijn om hun zitplaats op voorhand beschikbaar te stellen vragen wij dit zo snel mogelijk door te geven aan Anne Willemse (annewillemse@hotmail.com).

Als bestuur van HV Foreholte betreuren wij deze maatregel van DSVD en hadden graag gezien dat we net zoals bij Quintus in Kwintsheul en Voorwaarts in Twello de wedstrijd met alle supporters hadden kunnen bijwonen.

Kees Kraakman
Rob van Iterson
Caroline de Jong
Ruud Verweij
Naomi Hoogervorst
Luc Zwetsloot

Geplaatst op 02/03/2017, in Bestuur, Dames 1, Met de bus mee, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.