Hellas schut ons weer wakker (6-20)

img_1224Zaterdag 11 februari stond de wedstrijd Foreholte E1 tegen Hellas E2 gepland. We gingen met genoeg zelfvertrouwen van start, maar dat werd gauw teniet gedaan. De tegenstanders waren veel sterker en er was een hoofdrol weggelegd voor één meisje, die veel doelpunten op haar naam schreef. Wij konden tegen deze goed spelende jongens en meisjes niet veel doen. In de rust stond het 3-11.

In de tweede helft werden we wat feller en er kwamen goede doelpogingen. Het zat ook niet echt mee; 2x paal en 1x tegen de lat. Maar de meiden hadden er nog drie gescoord. Dat betekende dat we met 6-20 hadden verloren, helaas pindakaas, volgende keer weer proberen. De doelpuntenmakers waren: Saar, Noa en Maud ieder 2x.

Aankomende zaterdag spelen we tegen Velo E2 en die staan tweede. Om 13.55 uur gaat de wedstrijd beginnen. Tot dan.

Klik op de foto om alle foto’s te bekijken.

Geplaatst op 14/02/2017, in Jeugd E1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: