Dames Midweek 2 in nieuwe shirts!

dsc_3805Inmiddels drie weken geleden is het team Recreanten 2 – tegenwoordig Midweek 2 genoemd – in het nieuw gestoken en wel met nieuwe shirts. Met de prachtige naam “Square One Solutions” erop, van eigenaar Jan Homan, lopen de Dames er weer keurig bij.

Jan is geen onbekende van de handbal. Zijn dochter heeft een hele tijd in de jeugd gehandbald. Jammer genoeg voor de handbal, heeft zijn dochter voor de voetbal gekozen maar ondanks dat komt Jan nog regelmatig kijken naar de wedstrijden van de dames op zaterdagavond.

Tijdens het happen en trappen wat jaarlijks word georganiseerd door de sponsorcommissie, waar Jan ook bij was (hij was al broekjessponsor van een ander team), is Jan in contact gekomen met een aantal dames van Midweek 2. Daar bloeide wat moois op dat leidde tot een prachtig sponsorcontract van drie jaar voor shirts, waar dus sinds kort de prachtige naam Square One Solutions op prijkt. Jan, we willen je nogmaals bedanken en we hopen je nog veel te zien bij de handbal.

Geplaatst op 09/02/2017, in PR sponsor commissie, Recreanten 2, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.