Welke voeding past bij jou activiteitsniveau?

In samenwerking met de Dames 1 heeft Marjolijn Balk van To Maat een leuk blog geschreven over sport en voeding. De sportdiëtiste heeft haar hierbij ondersteund. Dit blog is hier te lezen en is zeker een aanrader!

Hoe actief is jouw levensstijl en welke voeding past daarbij? Zijn energiedranken, repen en shakes een goede keuze? Hoe ziet de kantine er uit en hoe krijgen we de afgematte, uitgehongerde jeugd de groentewinkel in om de manden met appels te plunderen? In deze blog kom ik samen met de handballers van Foreholte en de sportdiëtiste tot de 7 geheimen om je voeding goed af te stemmen op een al dan niet actieve levensstijl.

blog-to-maat

Geplaatst op 03/02/2017, in Algemeen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: