Handbal-Spelfeest voor jongste jeugd bij Stompwijk ‘92

20170128_153550Stompwijk ’92 organiseerde zaterdag 28 januari een Handbal-Spelfeest voor de jongste leden van 5 tot 8 jaar van de verenigingen in de regio en kinderen uit de buurt van Stompwijk en Zoeterwoude om een gezellige handbalmiddag te hebben met leuke handbalspellen.

Terwijl in Sporthal De Tulp de clinic plaatsvond voor jeugd vanaf 11 jaar voor omliggende verenigingen, vertrokken 5 van de jongste leden van HV Foreholte richting Sporthal De Meerhorst in Stompwijk. Daar wachtte ons de kinderen van Stompwijk ’92, SV Roac en kinderen uit Stompwijk en Zoeterwoude voor leuke handbalspellen en een wedstrijdje. Noor, Josefien, Puk, Dylan en Sem hadden zin om lekker te bewegen met de leuke circuitjes die Stompwijk ‘92 had uitgezet. Dylan speelt al wedstrijden in de F2 maar had geen wedstrijd en vond het leuk om mee te doen. Noor, Josefien en Puk spelen nog even geen wedstrijden en dan zijn de spelfeesten van de verenigingen in de regio leuke activiteiten om naar toe te gaan. Maar vanaf het veldseizoen in maart zullen zij deel uit gaan maken van onze nieuwe F3 en gaan het seizoen in een F-competitie afsluiten.

Bedankt Stompwijk ’92, voor de gezellige middag.

Klik op de foto om alle foto’s te bekijken.

Geplaatst op 30/01/2017, in Minihandbal spelfeest. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.