Derde overwinning op rij voor de E1

Afgelopen zaterdagmiddag moesten we om 14.00 uur tegen Gemini E1. Na een goede warming-up gingen we van start. Het spel van de meiden zag er goed uit, de aanvallen gingen als een trein en door de verdediging kwamen ze bijna niet. De meiden konden elkaar goed vinden en dit resulteerde dan ook in mooie doelpunten. Na 20 minuten stond het 11-3 op het scorebord en dat was tevens rusttijd.

De tweede helft gingen we goed van start. Er kwamen nog meer doelpunten bij, maar de tegenstanders gaven nog niet op en kwamen meerdere keren door de verdediging heen. Na het laatste fluitsignaal stond de stand 19-8 op het scorebord. Dat betekende dat de twee punten in Voorhout bleven. Klasse gespeeld meiden!

De doelpuntenmakers waren Denise 7x, Noa en Liede-Louise ieder 3x, Emma 2x en Saar, Anniek, Maud en Kristine ieder 1x.

Aankomende zondag mogen we uit naar Schipluiden. Tot later.

Geplaatst op 30/01/2017, in Jeugd E1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: