Wederom een knappe overwinning van de E1-meiden

Afgelopen zondag moesten we verzamelen om 8.55 uur om naar Stompwijk af te reizen. Met zes auto’s gingen we op pad. Om 10.00 uur stond de wedstrijd gepland, maar het werd iets later. Na het begroeten gingen we van start. Na verschillende aanvallen kwam er een onderschepping van onze kant en het eerste doelpunt was een feit. Na hele goede aanvallen stond het scorebord op 1-3 in ons voordeel, dit was tevens de ruststand.

Na wat aanwijzingen en wat drinken gingen de meiden het veld weer in. In de tweede helft ging het nog beter, de verdediging stond als een muur en de omschakeling naar de aanval liep als een trein. Dat resulteerde dat er flink gescoord werd, maar liefst nog zeven keer. De tegenstander scoorde nog twee keer. Dat betekende dat we gewonnen hadden met 3-10. Ook deze keer stonden er bij ons weer twee goede keepers op doel. Top gedaan meiden.

De doelpuntenmakers waren: Saar, Noa, Maud en Liede-Louise ieder 2x en Anniek en Kristine ieder 1x.

Aankomende zaterdag spelen we thuis tegen Gemini om 14.00 uur. Tot dan.

Geplaatst op 23/01/2017, in Jeugd E1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: