Klinkende overwinning voor de E1-meiden

Afgelopen zaterdag 14 januari moesten we thuis om 13.50 uur. De tegenstanders waren Velo E4. De eerste paar minuten was een beetje aftasten, even niet opgelet in de verdediging en we stonden achter, maar niet getreurd dat werd al snel teniet gedaan. Het overspelen en storen bij de tegenstanders liep op rolletjes. Na 20 minuten was het 3-1 voor ons, dat kwam ook mede door de twee sterke keepers op het doel.

Na de rust gingen we weer met volle moed verder. Dat bleek ook wel in de vele kansen die we kregen. Ook in de tweede helft kwamen de passes goed aan, waarna diegene die vrij stond het kon afronden. De tegenstanders scoorde nog drie keer en wij nog negen keer; dat betekende dat we met 13-4 hadden gewonnen. Ook in de tweede helft stond er bij ons een hele goede keepster op doel.

Het wordt een beetje spannend in de poule. We gaan er gewoon elke wedstrijd weer voor, erg knap meiden. De doelpuntenmaaksters waren: Denise 6x, Maud en Tessa ieder 2x en Kristine en Saar ieder 1x.

Volgende week zondag uit naar Stompwijk om 10.00 uur. Tot dan.

Geplaatst op 17/01/2017, in Jeugd E1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: