Clinic bij HV Foreholte

Zaterdag 28 januari zal HV Foreholte een clinic houden in sporthal de Tulp. De vorige clinic had als thema schot- en passeertechnieken en deze clinic zal in het teken staan van de verdedigingstechniek. Aan deze clinic zullen meerdere clubs uit de regio meedoen. Tijdens deze clinic zal er ook keeperstraining gegeven worden. Willen jullie van te voren even aangeven of er een keeper mee komt en zo ja, de naam erbij.

De indeling van de clinic is hetzelfde als vorige clinic en is ook weer voor jongens en meisjes:

• Groep 1 (11, 12 en 13 jaar) van 16.45 uur – 17.45 uur
  • Groep 2 (14, 15 en 16 jaar) van 17.45 uur – 18.45 uur

Uiteraard is er de mogelijkheid om na de clinic iets te eten. Sportcafé de Eijk biedt een patatje en een broodje kroket/frikandel aan voor €3,50. Mocht u al weten dat u hiervan gebruik gaat maken; laat dit dan even weten.

In de avond worden er twee wedstrijden gespeeld waarvoor jullie zijn uitgenodigd om bij te wonen:

• 19.05 uur speelt DA1 tegen Geel Zwart DA1
  • 20.45 uur speelt DS1 tegen Fiqas/Aalsmeer DS1

Om 17.30 uur zal er door Ricardo Clarijs in sportcafé de Eijk een voorlichting gegeven worden over het trainen van de verdediging. De trainers/coaches worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Gaarne ook even aanmelden via de mail.

Aanmelden voor de clinic/keeperstraining/voorlichting kan op het volgende emailadres: pvandrueten@hotmail.com

Het adres:
Sporthal de Tulp
Jacoba van Beierenweg 118A
Voorhout

We hopen op een grote opkomst!

Geplaatst op 14/01/2017, in Clinics. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.