Westlandia E3 – Jeugd E1 (7-8)

Afgelopen zaterdag moesten we uit naar Naaldwijk, Westlandia E3 stond op het menu. Ondanks de ijzel hadden we besloten om toch te gaan, en dat was niet echt een verkeerde keuze. Na het warm lopen en wat tactische aanwijzingen ging de meiden het veld op. Even aftasten en de wedstrijd begon, na wat aanvallen van beide kanten werd er een bal onderschept en het eerste doelpunt was een feit. Er werd hard gestreden om elke bal en resulteerde in een 1-3 voorsprong in de rust.

Na de peptalk gingen ze verder met de tweede helft. Er werd goed verdedigd, zodat de tegenpartij niet te vaak richting doel kon komen. Maar ook Westlandia scoorde en het werd nog behoorlijk spannend. Bij de stand 6-7 in ons voordeel werd Saar behoorlijk onderuit geduwd en dat resulteerde dat we een shootout kregen, en die werd keurig gemaakt door Saar. Met 6-8 op het scorebord en met nog één minuut op de klok scoorde Westlandia nog één keer. Daarna volgde aan beide kanten nog een aanval, maar dat leverde niets op. Een mooie overwinning op de nummer drie, we zijn weer twee punten dichterbij gekomen. Klasse meiden, wat hebben jullie gestreden. De doelpuntenmakers zijn Denise 4x, Maud 2x en Noa en Saar ieder 1x.

Volgende week spelen we op zaterdag 14 januari thuis om 13.50 uur. Tot dan.

Geplaatst op 08/01/2017, in Jeugd E1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: