Uitzending Bollenstreek Omroep in Sportcafé de Eijk

Allereerst:

Het bestuur van de Handbalvereniging Foreholte wenst ieder een gelukkig, gezond, liefdevol, sportief en succesvol 2017 toe. Laten we met z’n allen proberen deze wensen aan elkaar en voor onze bloeiende vereniging waar te maken. We gaan er voor.

Nieuws:

2017-on-a-purple-backgroundKomende zaterdag 7 januari zal tussen 14:00 en 17:00 uur de Bollenstreek Omroep haar sport-nieuwjaarsreceptie-uitzending vanuit onze kantine “Sportcafé de Eijk” laten plaats vinden. Een mooie gelegenheid om voor onze vereniging extra aandacht te vragen. Gedurende drie uur zal in deze uitzending met aanvoerders, spelers, trainers en bestuurders van diverse sporten even worden terug gekeken op 2016 en naar de verwachting c.q. wensen voor het komende jaar worden gevraagd. Men zal aanvangen met een interview over HV Foreholte en in de loop van de uitzending zal de trainer van de damesselectie Ricardo Clarijs ook nog aan het woord komen.

Kom gerust even langs om te bekijken hoe de uitzending gemaakt wordt of luister anders naar Radio Bollenstreek Omroep (105.3 FM of hier).

Geplaatst op 02/01/2017, in Algemeen, Bestuur. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.