FEEL GOOD SPORT VOEDINGSADVIESBUREAU en LOODGIETERSBEDRIJF J. CASPERS nieuwe sponsors Dames 4

dsc_0005Op zondag 11 december 2016 heeft de sponsorcommissie van HV Foreholte weer twee bedrijven mogen verwelkomen als nieuwe sponsor. Feel Good Sport|voedingsadviesbureau en loodgietersbedrijf J. Caspers tekenden een drie jarig sponsorcontact. De namen van deze bedrijven zullen op de shirts komen van de Dames 4 van HV Foreholte.

Feel Good Sport|voedingsadviesbureau, in persoon van Steffanie Caspers is geen onbekende binnen onze vereniging en verzorgt als sponsor al de trainingsjack’s van Dames 4. Steffanie heeft haar vader enthousiast weten te krijgen om samen met haar ook de wedstrijdshirts van dit team te sponsoren.

Loodgietersbedrijf J. Caspers is een ervaren bedrijf uit Warmond, Zuid Holland. Na vele jaren te hebben gewerkt voor diverse bedrijven, is in 2007 de keuze gemaakt om een eigen loodgietersbedrijf te starten. Het bedrijf staat garant voor vakkundig en gediplomeerd werk tegen een goede prijs.

Bij loodgietersbedrijf J.Caspers kunt u terecht voor diverse werkzaamheden:
– loodgieterswerkzaamheden
– dakwerkzaamheden
– rioleringswerkzaamheden
– onderhoudswerkzaamheden
– gas- water- centrale-verwarming
– sanitaire werkzaamheden
– ontstoppingen

dsc_0004Sport|voedingsadviesbureau Feel Good is een zelfstandige diëtistenpraktijk met locaties in Warmond, Leiderdorp en Leiden. Belangrijk is dat u zich goed voelt bij het bereiken en behouden van een gezonde(re) leefstijl. Sport|voedingsadviesbureau Feel Good helpt u graag daarbij.

Mocht u een loodgieter of een diëtist nodig hebben denk dan eens aan een van deze twee bedrijven.

De sponsorcommissie van HV Foreholte is trots deze mooie bedrijven binnen onze club te mogen presenteren. Jos en Steffanie, namens de vereniging, maar ook zeker namens de dames 4 heel hartelijk dank.

Geplaatst op 11/12/2016, in Dames 4, PR sponsor commissie, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.