Kerststollen actie gaat weer van start!

Kom je ons helpen met de verkoop van kerststollen? Op vrijdag 16 december om 17.00 uur nodigen we jullie uit in Sportcafé de Eijk om met vrienden/teamgenoten de wijken in te gaan. Neem ook je ouders en hun auto mee, zodat jullie allemaal zo veel mogelijk stollen de wijken mee in kunnen nemen!

Maar kan je nou niet meelopen die vrijdag de 16e? Geen probleem; je kan nu alvast aan je opa, oma, tante of oom een kerststol verkopen en die online alvast laten reserveren! Je kan ze dan vrijdag tussen 17:00 en 20:00 of zaterdag tijdens de Dames 1 wedstrijd komen halen. Vul even het formulier in met je informatie en vergeet natuurlijk niet 5 euro per stol mee te nemen als je het komt ophalen.

kerststollenhvf

Geplaatst op 02/12/2016, in Kerststollenactie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: