CraneSolutions nieuwe sponsor Dames C2

img-20161201-wa0002Onlangs heeft Ed, eigenaar van Crane Solutions en CraneBuilders, een nieuwe sponsorovereenkomst getekend met HV Foreholte. CraneSolutions is geen onbekende voor onze vereniging. Afgelopen 3 jaar was CraneSolutions al shirt- en broekjessponsor van het gemengde D team. De verdienste van Marco Lindhout, die een zeer gewaardeerd medewerker in dit bedrijf is. Marco is een enthousiast begeleider van dit jaar de Dames C2.

CraneSolutions en CraneBuilders zijn gespecialiseerde bedrijven in hijsoplossingen, kranen, kraancomponenten, takels, hijsmiddelen, onderdelen en 24/7 service en onderhoud. Voor advies en een passende oplossing voor hijsvraagstukken. CraneBuilders levert wereldwijd standaard en custom made kranen, kraancomponenten en takels. CraneSolutions levert hijsmiddelen en onderdelen en verzorgt service en onderhoud in diverse segmenten van de industrie waar onder staalproducenten, petrochemie, staalbouw, energie en offshore.

img-20161201-wa0000CraneSolutions is met het Dames C2 team van HV Foreholte een driejarige sponsorovereenkomst aangegaan voor shirts en shorts. De dames, zoals jullie op bijgaande foto kunnen zien, lopen er weer mooi bij. Wij zijn trots en blij met de ondersteuning van CraneSolutions.

logo Crane solutions

Geplaatst op 02/12/2016, in Dames C2, PR sponsor commissie, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: