Vrienden van HV Foreholte doen donatie aan Purple United

donatie-purple-unitedAfgelopen zaterdag ontving een afvaardiging van Purple United een donatie van € 200,- uit handen van Peter van Drueten en Ruud Verweij, namens de Vrienden van HV Foreholte. Purple United is een groep van enthousiaste handballers/supporters die bij elke thuiswedstrijd met hun muziek, zang, versieringen, etc. er elke keer weer een feestje voor de spelers en supporters van maken. Een sfeer creeren die ongekend is en de handbalsport in en om Voorhout positief promoot. Wij wensen Purple United veel plezier met de donatie en hopen dat zij hier mooie dingen voor de vereniging mee gaan doen.

De Vrienden van HV Foreholte is een jonge “club” van mensen. Met het lidmaatschap (€ 50,- per jaar) krijg je gratis toegang tot alle competitie thuiswedstrijden van Dames 1 en ondersteun je de vereniging bij handbalgerelateerde activiteiten. Jong, omdat we gestart zijn in september 2016 en nu al meer dan 40 leden hebben, en we blijven groeien… Hoe groter onze “club”, des te meer activiteiten wij kunnen ondersteunen.

Wat willen wij ondersteunen? Deelname van een team aan een (meerdaags-)toernooi, trainingsmaterialen, teamuitjes, het jeugdhandbalkamp 2017 en elk jaar terugkerende evenementen zoals het beachhandbaltoernooi, het scholenhandbaltoernooi, kinderspel-middagen en nog vele andere activiteiten. Uiteraard wordt het aandragen van suggesties voor een goede besteding zeer op prijs gesteld.

Wil je ook lid worden? Dat kan. Stuur een mail naar pr-commissie@hvforeholte.nl met je naam, adres, postcode, woonplaats, mailadres en telefoonnummer en wij nemen dan snel contact met je op. Op deze pagina vind je meer informatie.

Namens Vrienden van HV Foreholte en PR Sponsorcommissie HV Foreholte:

Peter – Ruud – Jeroen – Ramona – Luc – Jacqueline

Geplaatst op 30/11/2016, in PR sponsor commissie, Purple United, Vrienden van HV Foreholte. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.