Sponsorkleding voor Dames B1 ziet er top uit!

dsc_7048Afgelopen week is Dames B1, uitkomend in de landelijke topklasse weer compleet in het nieuw gestoken door twee sponsoren. De broekjes worden weer voor drie jaar gesponsord door een oude bekende van de vereniging, niemand minder dan TIM KUNSTSTOFFEN B.V. Sinds Sanne zijn dochter in het team meespeelt, zijn Sietse en met name zijn vrouw Debbie erg enthousiast geworden over het spelletje. Handbal… een simpele keuze… ja want vader Kees was vroeger een begenadigd handbalkeeper. Van diezelfde vader heeft Sietse het bedrijf overgenomen (toen nog een bedrijf in autobanden), maar dat is lang geleden. Het moderne bedrijf richt zich nu voornamelijk op de verkoop van hoogwaardige kunststofplaten van polycarbonaat die dankzij de vormgeving, constructie en geringe gewicht bijzonder sterk en slagvast zijn en een hoge isolatiewaarde hebben. Dit wordt tegenwoordig toegepast in de kassenbouw, serrebouw, carports en voor reclamedoeleinden sinds een aantal jaren ook in de industriële beglazing. Sietse hoopt nog lang sponsor te blijven en verheugt zich elke keer weer op een spannende pot handbal van de meiden.

De dames hebben inmiddels ook een nieuwe sponsor voor drie jaar voor shirts en windjacks en dat is niemand minder dan STUC-MODERN, het stukadoorsbedrijf van Voorhout en omstreken van eigenaar Gregor Zalewski, inmiddels al weer 15 jaar actief en niet meer weg te denken uit Voorhout. STUC-MODERN staat bekend als een bedrijf voor al uw stukadoorsklussen, uitstekende service en het maken van snelle en kosteloze offertes dus als u een stukadoorsklus heeft, neem contact op met Gregor. Gregor is een groot sportliefhebber en is dan ook al bekend bij onze goede voetbalburen Foreholte. Hij houdt ook van strijd en van niet opgeven en tot de laatste minuut doorgaan. Daarom is hij bij deze meiden van de B1 aan het goede adres.

Gregor en Sietse, we hopen jullie vaak langs de lijn te zien en heel erg bedankt voor de sponsoring van de broekjes, shirts en windjacks.

Geplaatst op 24/11/2016, in Dames B1, PR sponsor commissie, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.