Jeugd E1 – Schipluiden E2

Afgelopen zondag was de wedstrijd Foreholte E1 tegen Schipluiden E2, om 11.10 uur begon de wedstrijd. We kregen niet echt grip op het spel, we waren met de aanval en het verdedigen steeds te traag, zodat de tegenstander het doel van ons wist te vinden. Ook wij hebben op wilskracht ook vier doelpunten gemaakt. De ruststand was dan ook 4-4.

Na wat aanwijzingen gingen de meiden weer van start in de tweede helft. Het leek wel of het kwartje viel, ze waren gretiger en dat resulteerde dat er weer mooie combinaties werden gemaakt en dat het scoren ook makkelijker ging. Ook de verdediging stond er weer, er kwam geen tegendoelpunt meer bij. De eindstand was 8-4 in ons voordeel. De doelpuntenmakers waren: Denise en Saar ieder 3 en Noa en Maud ieder 1.

Volgende week zaterdag uit naar Hellas om 14.00 uur. Tot dan.

Geplaatst op 21/11/2016, in Jeugd E1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: