Spelfeest bij SV ROAC

SV ROAC nodigde de jongste leden van HV Foreholte uit voor hun Mini Handbal-Spelfeest in de Hertogshal in Rijpwetering op zaterdag 19 november 2016. Josefien, Noor en Liv spelen nog geen wedstrijdjes. Ze zijn nog in afwachting op een volledig F3-team. Tot een F3 compleet is, kunnen zij mee doen met de leuke spellen en oefenen met wedstrijdjes op de Mini Handbal-Spelfeesten, zoals vandaag bij ROAC. Nienke speelt wel in de F2, maar vond het ook leuk om nog mee te gaan.

Vanuit Rijpwetering en Oud Ade waren er ook kinderen die het handballen eens wilden proberen en kijken of ze het leuk genoeg vinden om ook een keer mee te gaan trainen. Zo was er een leuk aantal kinderen om mee te doen aan de handbalspellen en gingen enthousiast weer naar huis met een mooie kleurplaat en balletje. Dat was weer een leuke promotie voor het handbal in de Bollenstreek.

Geplaatst op 19/11/2016, in Minihandbal spelfeest. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.