Strijd om koppositie in Eerste Divisie handbal

foreholte-dsvd-19-april-2016-nr-7Afgelopen weekend heeft het team van Foreholte Dames 1 haar koppositie moeten afstaan aan ACMAA/D.S.V.D. uit Deurningen. Door vorige week zelf te verliezen van Virto/Quintus met één doelpunt verschil en het feit dat DSVD afgelopen zaterdag nog een wedstrijd tegoed had en deze winnend wist af te sluiten, staan zij nu één punt voor op Foreholte. Beide teams liggen elkaar niet zo. Met name Foreholte heeft moeite met het fysieke spel van DSVD. Vorig seizoen werden zowel de reguliere competitiewedstrijden als de twee duels in de nacompetitie ruim verloren. Het cruciale duel tegen DSVD vindt plaats op zaterdag 12 november in de Tulp in Voorhout om 20.45 uur.

Hier vóór speelt Heren 1 tegen Oliveo 2 om 19.00 uur. Dus kom kijken en moedig massaal onze favorieten aan tot een overwinning. Het belooft in ieder geval een heerlijk avondje handbal te worden.

Geplaatst op 06/11/2016, in Dames 1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.