Olympisch MiniHandbal Spelfeest in De Tulp

Het 7e Minihandbal Spelfeest van handbalvereniging Foreholte stond op 5 november in het teken van de Olympische Spelen. De handbalkrachten werden spelenderwijs gemeten onder de 63 aanwezige kinderen. Natuurlijk werd er door de 6 tot 8 jarige een wedstrijdje gehandbald, maar ook was er een estafette, verspringen, valworp oefenen, kogelstoten met hele zware ballen en proberen alle pionnen van de bank af te gooien. De kinderen uit Voorhout en Sassenheim speelden gezellig met elkaar. En ook de meisjes van sv Hilegom, sv Roac en Stompwijk ’92 werden gemengd in de teams. De jongste jeugd van 4-5 jaar mocht eerst laten zien wat ze allemaal al met een bal konden doen: omhoog gooien, laten stuiten en weer vangen, daarbij ook in je handen klappen en stuiteren met de bal. Vervolgens gingen ze in kleine groepjes diverse onderdelen doen. Ze mochten op doel gooien, over-rollen en -gooien en een hindernisbaan afleggen met een bal in hun hand. Dat is soms nog best lastig hoor.

Sportcafé De Eijk verzorgde een lekkere, gezonde versnapering voor de kinderen. Mede door de leuke team- en spelbegeleiding werd het een ontzettend leuke middag en gingen alle kinderen met een medaille naar huis, omdat bij de jongste jeugd in handbal iedereen een winnaar is.

Klik op onderstaande foto om alle foto’s te bekijken.

_12a3551a

Geplaatst op 06/11/2016, in Minihandbal spelfeest. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.