Jeugd E1 – Stompwijk E1

Zaterdag 5 november moesten we om 14.00 uur thuis tegen Stompwijk E1. De tegenstanders waren net op tijd omgekleed voor de wedstrijd begon. De scheidsrechter floot en we gingen van start. Even elkaar aftasten en de wedstrijd begon. Wat een gevarieerd spel hadden de meiden, de tegenstander had er weinig grip op. Het was mooi om te zien hoe de combinaties werden gemaakt en dat er goed gescoord werd. Dit resulteerde dat we met 5-1 voor stonden.

Na de rust gingen ze verder met de dezelfde insteek als in de eerste helft. Wat werd er goed verdedigd, steeds stond er een blok van twee klaar om de tegenstanders op te vangen, de tegenstanders werden er een beetje moe van. Ook de aanval liep als trein, ze wisten elkaar goed te vinden. Wat hebben ze een topwedstrijd neergezet. Ook mede dat er twee kanjers op doel stonden. De uitslag was 11-3.

De doelpuntenmaaksters waren: Saar 6x, Maud 2x, Noa, Freya en Liede-Louise ieder 1.

Volgende week uit naar Gemini (Zoetermeer) om 16.00 uur.

Geplaatst op 06/11/2016, in Jeugd E1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.