Jeugd E1 – Westlandia E3

Gisteren 22 oktober was onze eerste wedstrijd in de zaalcompetitie. We hadden twee invallers uit de E2, dat waren Marnix en Diede, en voor Kristine was het haar eerste wedstrijd.

Om 13.05 uur floot de scheidsrechter, zodat we konden beginnen. De wedstrijd verliep erg goed, ze waren aan elkaar gewaagd. Mooie combinaties waren er te zien en ook mooie doelpunten. Na de rust gingen we weer verder en ook in de tweede helft waren er mooie acties te zien. Na 20 minuten floot de scheidsrechter af. We hebben verloren met 9-13, maar ze mogen trots zijn op deze prestatie.

De doelpunten kwamen van: Diede 4x, Maud 2x, Saar, Liede Louise en Kristina allen 1x.

Tot slot, Marnix en Diede nog bedankt voor het invallen. Volgende week zondag uit naar Velo.

Geplaatst op 23/10/2016, in Jeugd E1, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.