Jeugd F1 sluit veldseizoen af

Op zaterdag 15 oktober speelde onze F1 hun laatste veldwedstrijd. Dit team is zo enthousiast en heeft zoveel plezier met elkaar. Ze zijn altijd op de training en bij de wedstrijd. Door hun goede samenspel, elkaar helpen en ook anderen een doelpunt gunnen, leren ze goed de basisbeginselen van het handballen. Dit resulteerde dan ook in zes wedstrijden afgesloten met winst en één keer gelijk.

De invoering van de nieuwe landelijke speelwijze van het NHV voor de F-jeugd geeft echter aan, dat er geen standen gepubliceerd worden. De uitslag wordt alleen bijgehouden door het NHV om de sterkte van de teams te bepalen. Er is geen ranglijst die aangeeft wie kampioen wordt. De aandacht zal meer gericht zijn op plezier hebben en succes beleven en minder op competitie.

Om de F1 te complementeren dat ze deze veldcompetitie zo goed heeft afgesloten onder leiding van coach Miranda, werd dit gevierd na afloop van hun laatste wedstrijd, sámen met de meisjes van Velo. De zes meisjes van Velo en Boyd, Nieke, Amber, Nicky, Juul en Jolijn van HV Foreholte hebben heel gezellig het veldseizoen afgesloten door met z’n allen lekker slagroomtaart te eten in de handbalkantine De Breakout. Dat was een mooi begin van het seizoen. Nu op naar de zaal.

Geplaatst op 17/10/2016, in Jeugd F, Seizoen 2016 / 2017. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.