Mini F/H-toernooi bij sv Hillegom

Sv Hillegom organiseerde in april dit jaar een schoolhandbaltoernooi. Naar aanleiding hiervan hebben 10 meisjes in F-leeftijd zich bij hen aangemeld. Tijdens dit veldseizoen gingen zij nog even trainen, maar in de zaal gaan zij competitie spelen. Door het goede onderlinge contact met de omliggende handbalverenigingen kwam de vraag van sv Hillegom om onderling iets te organiseren voor de jongste jeugdleden, die nog geen wedstrijden spelen. Zo konden zij oefenen voordat zij de zaal in gaan.

Wij van hv Foreholte vonden dat een erg leuk idee. Met onze jongste leden Josefien, Noor en Britt gingen wij zaterdag ochtend 8 oktober op weg voor ons “eerste toernooitje” naar Hillegom. Ook Stompwijk ’92 kwam met 7 H-speelstertjes zodat er 3 gemengde teams gemaakt konden worden. In het heerlijke herfstzonnetje kon ieder team 4 wedstrijdjes spelen. Wat was het leuk om die beginnende toppertjes gezellig met elkaar te zien samenspelen. Toen de wedstrijdjes klaar waren, mochten we nog in de kantine van sv Hillegom lekker patatjes en chipjes eten. Het was een erg gezellige ochtend. Met dank aan sv Hillegom voor de leuke foto’s.

Geplaatst op 09/10/2016, in Toernooi (gezamenlijk). Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s