L.J. Sport verlengt sponsorovereenkomst met HV Foreholte

Zaterdag 1 oktober hebben Richard Johan Landwer, eigenaar van L.J. Sport, en Ruud Verweij, namens Handbalvereniging Foreholte de sponsorovereenkomst verlengd en ondertekend tot 2022. Al jaren ondersteund L.J. Sport onze vereniging. Zo kon zaterdagavond 2 oktober het Dames 1 team als eerste binnen de vereniging, de prachtige nieuwe kledinglijn presenteren. In de komende weken zullen 10 teams ook kleding uit deze nieuwe lijn ontvangen.

L.J. Sport is de sportspeciaalzaak en gevestigd in Sassenheim, Wassenaar en Lisse. Eigenaar Richard Johan Landwer is een pure sportliefhebber en biedt naast een breed aanbod aan sportbenodigdheden een goede service. In de winkels (en voor ons met name het filiaal in Sassenheim) is een ruim aanbod aan keuze in (handbal-)schoenen, kleding en accessoires.

Speciaal voor onze vereniging is er op woensdag 5 oktober van 18.00 – 21.00 uur een avondopenstelling van het filiaal in Sassenheim. Op het gehele assortiment ontvang je deze avond 20% korting.

Wij, de PR/Sponsorcommissie van HV Foreholte, is erg blij met verlenging en het vertrouwen op een prettige voortzetting van onze samenwerking.

dsc_0046

Geplaatst op 03/10/2016, in PR sponsor commissie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.